Kövek 2 1220x400

Gyakran ismételt kérdések

Csokorba gyűjtöttük azokat a kérdéseket, amelyeket kedves vásárlóink feltettek nekünk. Amennyiben kérdésed van kezd azzal, hogy megnézed, hogy találsz-e rá itt választ. Amennyiben nem kérünk vedd fel velünk a kapcsolatot.

GYIK

Vásárlás előtti kérdések

Asztali számítógépről, okostelefonról vagy táblagépről is rendelhetsz webáruházunkból. Oldalunk egyszerű és gyors: rendelésed könnyen, pár perc alatt leadhatod.

 

A vásárláshoz nem kell regisztrálni az oldalunkra.

A házhozszállítás díja csak 790 Ft, amit a GLS futárszolgálat végez. A 11 óráig leadott rendeléseket már aznap átadjuk a futárszolgálatnak és másnap kiszállításra kerül, de általában 2 munkanapon belül már nálad lehet a csomag. Bővebb információt itt találsz: https://lavenderpure.hu/szallitasi-informaciok/

Igen. Minden terméket hazai raktárból szállítunk.

Igen. Minden vásárlásról elektronikus számlát állítunk ki, amelyet e-mailben küldünk. Ezért is fontos, hogy valós és működő e-mail címet adj meg a megrendeléskor.

Igen. Indoklás nélkül elállhatsz a vásárlástól, a termék átvételétől számított 30 napon belül. Ilyenkor a termék visszaküldésének a költsége a vásárlót terheli. Amint visszakaptuk a terméket, visszautaljuk az árát és a postaköltséget egy, a vásárló által választott bankszámlára. Ha a termék nem sértetlen, hanem használt, akkor a visszajáró összegből jogosultak vagyunk levonni a termék jellegének, tulajdonságainak és működésének megállapításához szükséges használatot meghaladó használatból eredő értékcsökkenést.

Ahhoz, hogy gyorsan és probléma mentesen kézbesítsük rendelésed, pontos adatokra van szükségünk. Nagyon fontos, hogy olyan e-mail címet és telefonszámot írj be a rendelés leadásakor, amin elérhetünk téged.

Lehetőség van a webshopunkban megvásárolható termékekre, az aktuális akcióban feltüntetett mértékű kedvezményre. A kedvezményes kupon bárki számára elérhetők, csak kérned kell az erre a célra létrehozott kuponkód letöltő alkalmazás segítségével. A honlapunkon nagyon sok lehetőség van a kuponkód letöltésére. Felhasználása igen egyszerű a kapott kuponkódot a kosár oldalon az erre kijelölt négyzetbe kell beírni,ezzel kerül érvényesítésre. Keresd hát a kedvezményre jogosító kupont, és vásárolj kedvezményesen.

Amennyiben a rendeléssel elakadtál vagy nem tudod mit kell tenni, akkor lépj velünk kapcsolatba és mi segítünk.

 

Az átvétellel kapcsolatos kérdések

A csomagot nem bonthatod ki az átvételt megelőzően, de kérjük, hogy  minden esetben ellenőrizd a kiszállított csomag sértetlenségét.  Ha esetleg  sérült lenne a csomagolás, kérd meg a futárt, hogy állítson ki jegyzőkönyvet a kárról, és ezt továbbítsa nekünk. Ha nem ellenőrzöd a csomagot az átvételkor, a jegyzőkönyv hiányában sajnos nem áll módunkban utólagos reklamációt elfogadni!

Ha a csomagban sérült vagy hiányos termék érkezett kérjük, hogy minél hamarabb jelezd a problémát és írj az e-mail címünkre: info@ lavenderpure.hu

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

Webshopunkban kétféle fizetési mód közül választhatsz. Banki átutalással vagy utánvétes fizetéssel.Telephelyen történő átvétel esetén készpénzzel. (de a rendelés leadásakor ez is utánvétes fizetésként jelenik meg)

Ha banki előreutalási opciót választottad, a rendszer automatikusan elküldi a rendelésben megadott e-mail címre az instrukciókat és a banki adatokat befizetésre vagy átutalásra.

Vásárlás utáni kérdések

Sajnos néhány szolgáltatóhoz nem mindig érkeznek meg a webáruházak e‑mailjei (például Citromail, Freemail). Kérjük, hogy ellenőrizd postafiókod spam mappáját is. Ha negyed óra elteltével sem érkezik meg a levél, minél hamarabb jelezd a problémát elérhetőségeink egyikén.

Rögtön a rendelés után rendszerünk e‑mailt küld amiben a rendszer visszajelzi hogy a rendelést megkaptuk, de még nem dolgoztuk fel.

Igen. A termékekkel kapcsolatos tapasztalataidat szívesen vesszük. Írd meg véleményedet a Facebook oldalunkon vagy e-mailben a címünkre: info@lavenderpure.hu

Like-old a Facebook oldalunkat és legyél kedvelőnk. Követőnkként mindig értesülhetsz a legfrissebb akcióinkról, vagy közvetlenül a honlapunkon is tudsz tájékozódni a legfrissebb eseményekről.  https://lavenderpure.hu/

A termékekkel kapcsolatos kérdések

Az aromás párologtató víz és illóolaj hozzáadásával működő készülék. Ultrahang technológiát felhasználva a vizet és az illóolajat mikromolekulákká töri szét és a térbe juttatja.

Teljesen biztonságos, minimális hőt termel, ami a termék alján található ventilátoron keresztül fúj ki. A pára teljesen hideg (szobahőmérsékletű). Egy dologra kell figyelni, hogy a párásítót az aljánál fogva kell megfogni.

A helyiség méretétől függően 2-4 csepp illóolajat tgyünk a vízzel feltöltött tartályba. Ha ezt kevésnek találja, emelheti a cseppszámot. Minden illóolaj különböző illatintenzitású. Javasoljuk, hogy új illatnál mindig óvatosan adagolja a készülékbe az illóolajat.

Nem, illóolajat külön kell rendelned.

Minden aromás párologtató különböző méretű víztartállyal rendelkezik. A tartályon fel van tüntetve a maximális vízszint. Ezt soha ne lépje túl, mert az a készülék meghibásodásához vezethet.

Az adott készülék üzemidejét a víztartály nagysága  (100 ml – 500 ml), a kimenő pára intenzitása, valamint a párásítás üzemmódja befolyásolja. Néhány készülékünk a folyamatos párásításon túl szakaszos üzemmódban is működtethető, illetve fix üzemidőre is beállítható. Így az üzemidő 2 óra és 12 óra közötti időtartam lehet.

A nyugodt és pihentető alvás érdekében az összes aromás párologtató használható fény nélküli üzemmódban is.

Az automata kikapcsoló rendszer biztosítja a nyugodt éjszakai használatot.

A párologtató automata vízszint érzékelő rendszerrel van ellátva. Ha a víz a minimum szint alá csökken, a készülék leáll.

Igen. Ha nem szeretné a párologtatót tovább használni, leállíthatja a készüléket a ki/be kapcsoló gombbal.

Minden esetben a vízzel töltsük fel először a tartályt és aztán cseppentsünk bele illóolajat. Ellenkező esetben az illóolaj eltömítheti a kerámia lemezt, ami a készülék meghibásodását okozhatja.

Close Menu
×
×

Cart

Csatlakozz A klubunkhoz!

Az első megrendelésed klubtagként ingyenesen szállítjuk!

Az Adatkezelési tájékozató itt megtekinthető.