Te is szereted az egészségünkre ható kellemes és természetes szereket?

Az illatterápia testi, lelki és szellemi felfrissülést nyújtva szolgáltat energiát a mindennapokhoz. Egyre többen veszik észre, hogy milyen hatékonyan tudja kiragadni az embert a szürke hétköznapokból.

Az aromaterápiát évezredek óta használják az emberek gyógyításra, szépségápolásra, szertartásokra. Az ókori egyiptomiak már i.e. 4500-ban alkalmazták. Tutankhamon sírkamrájában is találtak illóolajokat tartalmazó vázákat a régészek. A sírkamrákban eltemetett illóolajokat a túlvilágra szánták az eltemetett előkelőségeknek, hogy ott se szenvedjenek hiányt gyógyító hatású illóolajokban.

A növények gyógyító esszenciái benne rejlenek a virágokban, gyökerekben, levelekben, kéregben vagy a gyantában. Sokak számára vonzó, ha tiszta növényi illatok vesznek körül bennünket.

Az illatterápia egyre nagyobb teret nyer, széles körben ismerik és alkalmazzák. Ezek az érzékekre ható finomságok életörömöt és harmóniát varázsolnak otthonunkba.

Hatással vannak a hormontermelésünkre, az anyagcserénkre, az étvágyunkra, a gondolkodásunkra, a hangulatunkra, a megérzéseinkre, a vágyainkra, az alkotóképességünkre, a stressz- szintünkre, a közérzetünkre, a nemi vágyunkra, az önbecsülésünkre.

Természetesen és hatásosan segítik a szépség megőrzését.

Régi emlékeket idéznek fel, megnyugtatnak vagy felélénkítenek.

Képesek erősíteni immunrendszerünket.

Élvezd most az aromaterápia előnyeit egyszerűen!

Az illóolajok felhasználásának leggyakoribb módja illatlámpában párologtatva. Jótékony hatásukat megőrizve porlanak szét a hideg, finom gőzben. Így használhatod ki előnyeit egyszerűen és könnyedén.

Kimerülten hazaérve legyen első mozdulatod a finoman gőzölgő párologtatót bekapcsolni és kis időre elsüllyedni a fotel mélyén.

Mintha álomszerű lila felhő vonna köréd fátylat, olyan finoman illatozik a levendula. Szinte látod magad előtt a véget nem érő lila színben pompázó növénytengert. Ezernyi méh zümmögése mennyei zene füleidnek. Mélyen magadba szippantod semmivel sem összetéveszthető aromáját. Így az orrcimpáidon keresztül testedbe és lelkedbe jutva máris kifejti jótékony hatását. Finoman megteremti a belső békédet és észrevétlenül ellazít, lelki egyensúlyod helyreáll. Kicsit ernyeszd el szempillád, akár álomba is ringathat. Bőröd is frissül, szépül a jótékony párában.

Close Menu
×
×

Cart

Csatlakozz A klubunkhoz!

Az első megrendelésed klubtagként ingyenesen szállítjuk!

Az Adatkezelési tájékozató itt megtekinthető.