Alea lux 1920x1280

10 Tévhit az ultrahangos aromaterápiás párologtatókról

1. Túl hangos.

A párologtatók zajszintje a nagyon csendes tartományba tartozik, mint pl. a suttogás, emberek neszezése.

2. Túl bonyolult használni.

A készüléken 2 vagy 3 gomb van, amellyel a párologtatás időtartamát, a színt és a pára intenzitását lehet beállítani, illetve egyszerűen be- és kikapcsolni. Első alkalommal nem tart tovább 5 percnél beüzemelni: kicsomagolni, vizet és illóolajat tölteni bele , majd bekapcsolni.

3. Nem biztonságos, tönkremegy, ha kifogy a víz és szárazon üzemel.

A párologtató biztonsági rendszerrel van ellátva, ha nagyon kevés a víz benne, automatikusan kikapcsol.

4. Zavar, ha állandóan világít, főleg éjjel.

A világítás kikapcsolható.

5. Zavar, ha állandóan változatja a színeket.

A kedvenc szín egy gomb megnyomásával beállítható.

6. A mécses párologtató is ugyanolyan jó aromaterápiára.

A mécses párologtatókban az illóolaj felmelegszik, ezáltal elveszíti gyógyító aromaterápiás hatását. Az ultrahangos párologtató készülékben az illóolaj nem melegszik fel, hanem a vízzel együtt mikromolekulákká aprózódik, és a környezetünk levegőjében szétterjed. Így gyógyító hatása minden egyes lélegzetvétellel érvényesül, az illóolaj egyetlen cseppje sem vész kárba.

7. Mindig oda tudok figyelni a mécses használatára.

A nem körültekintő használat miatt a mécsesek nyílt lángja évente sok lakástüzet okoz, akár egy élet munkája semmisülhet meg. Az ultrahangos párologtató nem veszélyesebb, mint egy konnektorba dugott lámpa.

8. Nincs időm állandóan cserélgetni a vizet a párologtatóban.

A vizet 3-5 alkalmanként, illetve másik illóolaj használatakor érdemes cserélni. A vizet kiönteni, a tartályt feltölteni, illóolajat csepegtetni bele, csatlakoztatni az áramhoz és bekapcsolni > nem vesz 2 percnél több időt igénybe.

9. Csak szezonálisan használható.

Illóolajokat nem csak a karácsonyt megelőző időszakban, vagy télen használhatunk. Egészségünk és jóllétünk megőrzése érdekében évszaktól függetlenül kapcsoljuk be párologtatónkat és élvezzük a természet minden cseppjét. Akár a hangulat emelésére, akár megfázás miatt, akár tanuláshoz, de nyáron szúnyogrisztóként is üzemeltethetjük.

10. A képen mindig szebb, mint a valóságban.

A vásárlóink visszajelzése alapján a Lavenderpure Webshop által forgalmazott párologtatók a valóságban sokkal szebbek, mint a képek alapján gondolták volna. Működésükre eddig kizárólag 5 csillagot adtak. Az illatok és fények nagyszerű játékát, a víz halk bugyogását, a kellemes hangulatot, amit ez a kis készülék teremt, lehetetlen fotókon visszaadni.

Készült: 2020.02.20. Lavenderpure Webshop
Minden jog fenntartva.
Close Menu
×
×

Cart

Csatlakozz A klubunkhoz!

Az első megrendelésed klubtagként ingyenesen szállítjuk!

Az Adatkezelési tájékozató itt megtekinthető.